Fantastic Dolls 
And where to find them....

laatst geupdate op: 26 april 2023

SHOW RESULTATEN

Helaas door Corona zijn er amper shows geweest na maart 2020. Gelukkig werden de shows in het najaar van 2021 hervat. Hieronder enkele hoogtepunten  en resultaten en onze planning:  

In de periode na oktober 2021 hebben we verschillende shows bezocht in binnen- en buitenland. Zo zijn we vaker in Zwitserland, België en Duitsland op show geweest. Ook waren we in Denemarken op de Ragdoll Wereld Show. Concurrentie in het buiteland is hoog en dan is het heel bijzonder als onze katjes het goed doen. Zo werd onze DK*Maine Malawi's To Funky daar 5e van de 9 Blue Bicolour poezen. En onze Eowyn kreeg een EX2 uit 5. Een hele mooi show waar we veel bekende fokkers uit binnen en buitenland hebben ontmoet! 

Op 8 en 9 april 2023 zijn we naar de paarshow van Mundikat geweest met GIC DK* Maine Malawi's To Funky, Fantastic Dolls Isabella en Fantastic Dolls Jewel. Maine Malawi's To Funky heeft op deze show haar laatste puntjes behaald en mag haar nu Supreme Champion noemen! Jewel en Isabella zijn beiden dagen genomineerd en op zondag werden zij beiden BIS! Wij zijn enorm trost op onze dames <3!!

Op 30 en 31 oktober 2021 zijn we naar de FIFe wereldshow in Italië geweest met onze eigen Fantastic Dolls Eowyn en met onze kater SE*Lil'Magics Take a Bow (a.k.a. Tabby). Beiden behaalden daar de EX1 en E0wyn werd als kers op de taart Best in Variëteit (BIV). De concurrentie is fierce op de wereldshow dus wij super trots dat ze het zo goed hebben gedaan! <3

Wij zijn op 29-02-2020 in Duffel (B) op show geweest met DK*Maine Malawi's to Funky. Zij deed het erg goed. Funky kreeg EX1 (van de 2), werd genomineerd voor BIS en WON de BIS!  


E-mailen
Instagram